Mie van Makkus

Mie van Makkus profiel website

Contact informatie:

Telefoon: 0618250135
E-mail:      chamaeleon.tb@gmail.com
Website:  www.tbchamaeleon.nl

HMG-register

2006-1

Mie van Makkus Laetitia Brassé

Spaubeek

 

Ik word als sullige Mie van Makkus geboren, op 28-8-1928, als 8e dochter van Cornelia van Altena & Carl von miMakkus in het Rozenland, dat zich golvend bevindt tussen zee & sterren. Het staat vol met roze geurende rozen die ik, niet groter dan 1 meter & 28,8 cm zelf heb gekweekt. Ik bijt elk doorntje af, vermaal ze tussen mijn kiezen, spuug ze uit & stamp ze met mijn krachtvolle steen tot een stinkend papje, dat ik 28 dagen laat drogen in de zinderende maneschijn. Zo ontstaat een flinterdun sterrenstof, waarmee ik mijn zigzaggende weg besprenkel. Zo zoek ik naar mijn slagers-vader & mijn juffrouw-achtige moeder & mijn hussiband. Ik onder zoek, boven zoek, zoek opzij & aan de achterkant, al jaren. Ik wacht op hen, verwacht hen. Ik hang hun woorden op, verplaatst ze, speel ermee….

Werkervaringsgebieden:

Zuyderland- Care Zorgecntrum Glana & stichting miMakkus als docent & trainer.

Mie van Makkus in stoel werk website