16 november is voortaan de ‘Dag van de miMakker’


Kalender DVDMM 2023

16 november is voortaan de 'Dag van de miMakker'

De 'Dag van de miMakker' is een initiatief van drie leden van het miMakkersGilde, de beroepsvereniging van gecertificeerde miMakkers. "We willen hiermee ons unieke en bijzondere werk onder de aandacht brengen", aldus Myra, Lida en Gerja.

Als miMakkersGilde willen we laten zien dat miMakkers een waardevolle rol spelen in de zorg voor mensen met dementie en een verstandelijke beperking. Met dit jaarlijks terugkerend ludiek evenement hopen we meer naamsbekendheid te krijgen.

Om deze dag te promoten hebben we een bijzondere ansichtkaart en sticker laten ontwerpen. Leden van het miMakkersGilde onvangen gratis een flinke stapel om te verspreiden. Online gaan we via de socials van de leden zelf 'De dag van de miMakker' op 16 november promoten. Ook hiervoor stellen we verschillende formats beschikbaar.

We roepen dan ook iedereen op om op 16 november 2023 stil te staan bij de miMakkers en hen te bedanken voor hun belangrijke werk. Samen kunnen we ervoor zorgen dat miMakkers de erkenning krijgen die ze verdienen.