De Clowns Lift

Clownslift Clow_foto_21_855x380

Bij wie:          Clown Inside (Laurence Quetel)
Dag(delen):   7 zaterdagen ( 11.00 - 17.00)
Kosten:          1 dag € 120,- I  7 dagen €720,-
Link naar training: https://clowninside.com/ervaren-clowns-master-opleiding/

recensie: Jacoline Goossen

 

De Clowns Lift

Thema's:

In de Clowns Lift richten we onze aandacht op een aantal key elementen om nog bewuster de juiste keuzes te kunnen maken in het nu, tijdens de clowns improvisatie.

Recensie:

In deze training (2019) leerde ik mezelf als clown weer beter kennen en ontdekken. Laurence bood mij veiligheid om mezelf ontdekken, op mijn neus te gaan, te groeien, bevestigd te worden op basis van wat ik aan het begin aan intentie en leerpunten had aangegeven.

Ik kreeg enorm veel leuke en mooie spel en trainingsmomenten aangeboden, die ik met mijn eigen energie en inzet kon uitvoeren, solo en samen. Ik kwam uit mijn comfortzone wat mij veel opleverde, heb erg leuk samengewerkt en vrij leren spelen. Ik ervaar bij Laurence veel ruimte tot het gebruiken van fantasie en verbeeldingskracht. Ik liet me inspireren door de andere cursisten.

De groep is niet groot (ca. 8) waardoor Laurence alle aandacht aan je kan besteden en de rode draad in persoonlijke ontwikkeling vasthoudt. Leuke bijkomstigheid vond ik dat je ook niet-miMakkers ontmoet met een andere trainingsachtergrond. Voorzieningen incl. koffie/thee en lekkere dingen. Zelf lunch meenemen. Toen ik deze training deed waren 4 dagen echt al fijn, laat staan de opbouw en groei die je ervaart bij de 7 daagse variant!

"Deze rubriek is geen reclame platform, maar is bedoeld

om positieve ervaringen met elkaar te delen."

Laat een reactie achter